keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Hei maailma!

Olen pitkään haaveillut tämän blogin perustamisesta.. Muuttaminen Helsingin keskustasta, juuri Teatterikorkeakoulusta tanssijaksi valmistuneena Kiuruvedelle, pieneen Lapinsalon kylään, on ollut uusi, avartava seikkailu. Niin, tällaistako se maanviljelys ja maatilalla asuminen/ eläminen 2010 luvulla onkin!!!!

Elämä täällä kaukana on tosiaan muutakin, kuin voisi heti kuvitella. Elämäämme kun kuuluu tärkeänä osana joogan harjoittaminen, maailman, ihmisen ja elämän ihmettely, kodin ja maatilan paikkojen sisustus/ kaunistus, 2 ja 4 vuotiaat poikien kanssa touhuilu, ruokalistan suunnittelu, 60km  ostosreissun yhdistäminen kaikkien pakollisten asioiden hoitoon sekä itse ruoan valmistus meille ja työntekijöille. Lisänä puutarhan/kasvimaan/kasvihuoneen hoitoa ja käsitöitä.

Kirjailen siis mitä täällä tapahtuu ja mitä tehdään. Kirjoittelen myös ajatuksiani ja pohdintojani elämästä. Kuvaan ja kerron meidän ideoita ja haaveita tulevaisuudesta.  Pajula niminen maatilamme kun käsittää 100 lypsylehmää,  nuorta karjaa ja vasikoita n.60, 2 lypsyrobottia, peltotöitä 200 hehtaarilla, metsiä ja niiden raivausta 220 hehtaarilla. Katsotaan mitä tästä tulee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti